Основна

27/04/2021 2024-06-04 1:21

ДОБРЕ ДОШЛИ в хотел ФАВОРИТ

Най-доброто място за вашия престой!

Хотел ФАВОРИТ – идеалното място за вашата почивка в Слънчев бряг! Разположена в сърцето на популярен курорт на българското Черноморие, нашият хотел предлага комбинация от комфорт, уют и вълнуващи изживявания...

Разгледайте

Стаи и Апартаменти

Нашият хотел предлага 4 луксозни апартамента, 4 луксозни стаи, 11 стандартни апартамента с една спалня, стандартен апартамент с две спални, 4 стандартни стаи и 3 студия, общо 26 стаи и апартамнети за настаняване.

Услуги

Защото екстрите са важни

Без хотелски такси - Безплатен WiFi - Безплатен паркинг
Яжте и Пийте

Ресторант Фаворит

Вашата дестинация за изискано удоволствие от хранене! Ние сме а-ла-карт ресторант, където съчетаваме уникалните вкусове на традиционната българска кухня с изисканото европейско кулинарно изкуство.

Хотел Фаворит

Уютен хотел със спокойна атмосфера, идеален за семейна или приятелска почивка.

Доволни летовници

Най-доброто местоположение в Слънчев бряг

" Хотел Фаворит е с най-доброто местоположение в Слънчев бряг, само на кратка разходка до плажа, близо до най-добрите клубове - La Cubanita, Bedroom и Cacao, където е партито. Хубави стаи с изглед, най-доброто за парите ви. "

Peter V

Trip Advisor

Невероятно

" невероятно Аз и 2 момчета отидохме на ваканция за момчета веднага щом получихме нашия представител на Thomson Мат ни чакаше той беше блестящ не можеше да вини човека хотелът беше страхотен персонала беше перфектен игнорирайте всичко лошо, което сте чували за тази хотелска ивица изобщо не е далеч, предизвикателно е на пешеходно разстояние, правили сме го много пъти! Хотелът е добре дошъл, когато пожелаем, и сериозно обмисляме да се върнем отново този август! "

haighi94

Trip Advisor

За първи път в България и не можеше да бъде по-добре

" Този апартамент беше на идеално място.... Малко встрани от лудостта на главния район на Слънчев бряг.... Беше на по-малко от 10 минути с автобус, който спира точно пред хотела. Това е 1лв на човек... Което е около 50п..... Таксито беше 10лв..... Но автобусите са на всеки 15 минути, толкова са евтини и са само на няколко спирки, така че беше добре начин да стигнете до там, иначе е хубава разходка, около 30 минути. "

Coodle171180

Trip Advisor

Прекарах си превъзходно!

" Нереално добро обслужване от рецепционистката, винаги беше очтива и усмихната. Адмирации за Бисо, няма по добър работник в семейството на Фаворит. Г-н Терзиев се погрижи добре за нас и нашите пиянски издевателства като не ни правеше проблеми за заигравките с дъщеря му и мохабетите с Бисо на по бира и супа в местната кръчма. Бисо заслужава повишение и допълнително респект за труда който хвърля в топлите блюда. 10/10!!!! "

Борис Савов

Google Search

Подходящо за деца

" Добра традиционна българска храна, вкусна риба, големи порции, достъпна цена! "

Roxana Turcanu Nemtisor

Google Search

Наистина ми хареса!

" Отличен малък хотел, чисто, подредено, добър басейн, големи тераси, всичко на всичко удобно място! "

Sanda Stankovic

Google Search