Политика на хотела

Политика на хотела

16/05/2024 2024-05-18 11:47

Хотел Фаворит

Политика на хотела

Резервации и плащания

Всички резервации се потвърждават след плащане на цялата сума за престоя или платена такса (капаро) в размер на 30%. Оставащата сума се заплаща при настаняване в хотела. Внимание! При невнасяне на капаро в рамките на три дни, резервацията се счита за непотвърдена и се смята за отказана.

Отмяна на резервация

  • При отмяна на резервация платената такса (капаро) не се възстановява. При наличието на платена сума за целия престой, се възстановяват 70% от сумата.

Правила за настаняване и напускане

Настаняването е след 14:00 часа на деня на пристигане, а напускането е до 11:00 часа на деня на заминаване. След напускането, хотелът си запазва правото да изисква допълнително заплащане за допълнителни услуги или увреждания.

Правила за поведение

Всички гости трябва да спазват правилата за безопасност и обществен ред в хотела. Хотелът има право да изключи или да отхвърли гостите, които нарушават тези правила без право на възстановяване на платените такси.

Отговорности на гостите

Гостите са отговорни за запазването на стаята/апартамента и оборудването в тях и за плащането на всякакви увреждания и/или загуби, които са причинени по време на престоя им.

Отказ на отговорност

Хотелът не носи отговорност за загуба, кражба или увреждане на лични вещи на гостите по време на техния престой.

Посетители

Гостът има право да кани посетители в стаята си от 06:00ч. – 22:00ч. Ако посетителят остане в стаята след 22:00ч., посетителят трябва да се регистрира, като представи паспорт или лична карта. Хотелът не носи отговорност за каквито и да било престъпления, свързани с нерегистрирани посетители.

Домашни любимци

Нашата политика допуска домашни любимци на територията на хотела. Ако желаете да пристигнете с домашен любимец, трябва предварително да направите запитване към хотела поне 24 часа преди пристигането Ви. При съгласие от страна на хотела, има допълнителна такса, в зависимост от престоя, стаята/апартамента в която/който ще бъдете настанени и размера на домашния любимец. Домашните любимци трябва да бъдат придружени от гост и винаги да се държат на каишка или в чанта/кутия за пренасяне. Моля, имайте предвид, че приемаме само малки породи домашни любимци (до 5 кг).

Пушене

Цялата сграда на хотела, включително стаите и апартаментите, са за непушачи. Оценяваме Вашето сътрудничество с нашата политика за пушене и си запазваме правото да начислим такса за почистване от 100 евро на всеки гост, който нарушава тази политика.

Видеонаблюдение

Камери за видеонаблюдение (CCTV) наблюдават територията на хотела (с изключение на стаите). Видеонаблюдението се осъществява, за да се гарантира безопасността на гостите, тяхната собственост, както и собствеността на хотела.

Огнестрелни оръжия

Хотелът забранява на всеки гост или клиент да носи огнестрелно оръжие, боеприпаси, ножове или оръжия от какъвто и да е вид в помещенията на хотела. Тази политика се прилага за всички огнестрелни оръжия, независимо дали то е пистолет или оръжие с дълга цев. Гостите, които не спазват тези правила, ще бъдат помолени да напуснат хотела.

Загубени вещи

В случай на откриване на забравени вещи на госта, хотелът незабавно уведомява собственика, ако е той е известен. Забравените предмети се съхраняват в хотела в продължение на 1 месеца от датата на намирането им. След изтичането на този срок и не намиране на собственика на забравените вещи, хотелът има право да използва, изхвърли или унищожи вещите.

Опасни стоки

  • Забранява се внасянето и/или съхранение на сурови или експонирани кино филми, или всякакви други предмети с горим или опасен характер, и/или забранени стоки, и/или стоки със съмнителен характер.
  • Гостът е персонално отговорен пред ръководството, други гости и служители за всички финансови или други загуби и щети, които могат да бъдат причинени от такива предмети или поради собствена небрежност и неспазването на каквито и да било инструкции.
  • Хазартът, контрабанда, проституция, оръжия, експлозиви, запалими предмети, отрови, наркотици, животни са строго забранени в хотела.

Увреждане на собствеността

Гостът ще бъде отговорен за всяка загуба или повреда на хотелска собственост, причинена от тях самите, техните гости или всяко лице, за което той носи отговорност. Щети, открити след напускане на стаите – стаи открити с разхвърляни отпадъци, в пълен безпорядък и/или „разрушени“, ще подлежат на такса за дълбоко почистване от 200 евро и/или такси на трети страни, ако е необходимо.

Права на ръководството

Договорено е, че гостът ще се държи по уважителен начин и няма да причини никакви неприятности на територията на хотела. Ръководството има право да поиска от всеки гост да освободи стаята си или да напусне други части на хотела незабавно, без предизвестие и без да посочва каквато и да е причина, и гостът е длъжен да напусне, когато бъде поискано да го направи. В случай на неизпълнение, Ръководството има право да извади багажа и вещите на госта от заеманата от него стая. Ако ситуацията ескалира, а гостът не спазва тази политика, хотелът ще извика полиция.

Паркиране

Всички превозни средства трябва да бъдат посочени при регистрация. Всички превозни средства са паркирани на рискa на собственика. Хотелът не поема отговорност за каквито и да е превозни средства, пътници или съдържание, докато са транспортирани или паркирани в хотела. Ако превозното средство е оставено на паркинга на хотела, след като гостът е напуснал и без писменото съгласие на хотела, хотелът си запазва правото да премести принудително автомобила за сметка на собственика. Не се допускат ремонти на превозни средства на територията на хотела.

Партита в стаите

Хотелът прилага политика за забрана на партита в стаите, за да гарантира, че винаги можем да защитим хотела и нашите гости. В случай на смущение ще бъде дадена учтива молба (предупреждение) за намаляване на шума. Ако нашата заявка не бъде изпълнена, гостът ще бъде помолен да напусне хотела без възстановяване на сумата.

Хотел Фаворит

Уютен хотел със спокойна атмосфера, идеален за семейна или приятелска почивка.

Услуги

Защото екстрите са важни

Без хотелски такси - Безплатен WiFi - Безплатен паркинг

Доволни летовници

Най-доброто местоположение в Слънчев бряг

" Хотел Фаворит е с най-доброто местоположение в Слънчев бряг, само на кратка разходка до плажа, близо до най-добрите клубове - La Cubanita, Bedroom и Cacao, където е партито. Хубави стаи с изглед, най-доброто за парите ви. "

Peter V

Trip Advisor

Невероятно

" невероятно Аз и 2 момчета отидохме на ваканция за момчета веднага щом получихме нашия представител на Thomson Мат ни чакаше той беше блестящ не можеше да вини човека хотелът беше страхотен персонала беше перфектен игнорирайте всичко лошо, което сте чували за тази хотелска ивица изобщо не е далеч, предизвикателно е на пешеходно разстояние, правили сме го много пъти! Хотелът е добре дошъл, когато пожелаем, и сериозно обмисляме да се върнем отново този август! "

haighi94

Trip Advisor

За първи път в България и не можеше да бъде по-добре

" Този апартамент беше на идеално място.... Малко встрани от лудостта на главния район на Слънчев бряг.... Беше на по-малко от 10 минути с автобус, който спира точно пред хотела. Това е 1лв на човек... Което е около 50п..... Таксито беше 10лв..... Но автобусите са на всеки 15 минути, толкова са евтини и са само на няколко спирки, така че беше добре начин да стигнете до там, иначе е хубава разходка, около 30 минути. "

Coodle171180

Trip Advisor

Прекарах си превъзходно!

" Нереално добро обслужване от рецепционистката, винаги беше очтива и усмихната. Адмирации за Бисо, няма по добър работник в семейството на Фаворит. Г-н Терзиев се погрижи добре за нас и нашите пиянски издевателства като не ни правеше проблеми за заигравките с дъщеря му и мохабетите с Бисо на по бира и супа в местната кръчма. Бисо заслужава повишение и допълнително респект за труда който хвърля в топлите блюда. 10/10!!!! "

Борис Савов

Google Search

Подходящо за деца

" Добра традиционна българска храна, вкусна риба, големи порции, достъпна цена! "

Roxana Turcanu Nemtisor

Google Search

Наистина ми хареса!

" Отличен малък хотел, чисто, подредено, добър басейн, големи тераси, всичко на всичко удобно място! "

Sanda Stankovic

Google Search